Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Cum l-a trezit coronavirusul din letargie pe Aladin Georgescu

”Tot răul spre bine”, spune o veche vorbă românească. Cam așa am putea descrie ce se întâmplă acum la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate spitalicească din județul Mehedinți.

Chiar și purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Cristian Jianu, declara recent în timpul unei emisiuni că acum se iau măsuri în spitalul din Turnu Severin, care de multă vreme ar fi trebuit instituite, adică se face curățenie, există substanțe dezinfectante, aparținătorii nu mai intră prin saloanele bolnavilor.

Și iată, după ce a aburit cetățenii pe Facebook în ultimele luni cu marile sale proiecte de reabilitare ale spitalului județean, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a cerut o mână de ajutor de la colegul său de partid, primarul Marius Screciu.

Acesta s-a milogit la firmele de construcții, care au pus mână de la mână și renovează la ordinul acestora un salon din cadrul spitalului, unde ar urma să fie internați bolnavii de coronavirus.

Foarte bine, era nevoie de un asemenea salon, dar ce nu putem înțelege este de ce abia acum în ultimul ceas se trezește Aladin Georgescu că are nevoie de un asemenea salon. De când se află la conducerea Consiliului Județean Mehedinți de ce nu a angrenat aceste firme și în alte proiecte de acest gen?

”Constructorii s-au mobilizat și au trecut la muncă. Nu cred că greșesc dacă spun că este o premieră în acest sens. Într-un spirit de solidaritate fără precedent, agenții economici au înțeles necesitatea și sprijină din fondurile proprii aceste lucrări”, scrie pe Facebook Aladin Georgescu.

Și dacă tot face publice aceste acțiuni, care dau bine în fața cetățenilor, îi propunem să fie transparent  și să ne spună numele firmelor care au dat dovadă de ”solidaritate” și ce contracte derulează acestea cu Primăria Drobeta Turnu Severin și Consiliul Județean Mehedinți.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.