Skip to content
Recent

Dăncilă, la momentului adevărului: ramâne Vâlcov în Guvern?

Premierul României, Viorica Dancila, a fost întrebată luni dacă Draius Vâlcov condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare rămâne la Guvern.

Astfel, aceasta a precizat că nu ii va cere demisia consilierului sau Darius Valcov pana cand nu va fi pronuntata o decizie definitiva in acest dosar.

„Nu am abandonat niciodata un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Abordarea mea va fi alta cand va fi hotararea definitiva”, a spus Viorica Dancila, potrivit Digi 24.

Aceasta a argumentat ca „fiecare dintre cetatenii acestei tari au dreptul la o prezumtie de nevinovatie pana la o hotarare definitiva”.

Amintim că Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina si consilier al premierului, a fost condamnat joi de ICCJ la opt ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

 

1 comentariu la “Dăncilă, la momentului adevărului: ramâne Vâlcov în Guvern?

  1. Sa evitam destabilizarea in contextul crizei bursiere. O decizie curajoasa. Nici abandonul scolar nu e confortabil. S-a vazut la salariile negative recente ca e greu sa guvernezi competent. Poate ca nu ne permitem sa renuntam la experti deoarece UE asteapta de la ministri si rectori 6% din pib la EduCultura. Autostrazile se zice ca merge si asa, bibliotecile nu! Coruptia noastra pleaca de la tragedia ca nu poti face bani mulţi ca occidentalii decât cu o Infrastructură Intelectuală care merge, sa te documentezi pentru a adauga creativ valoare la ce produci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.