Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Deputatul Cornel Folescu: A venit timpul ca USR să tacă

Parlamentarii de Mehedinți, inclusiv social democrații, au transmis mesaje cu ocazia învestirii noului Guvern, care are și miniștrii social democrați. Cu această ocazie deputatul Folescu a precizat că începând de joi, 25 noiembrie România a revenit la normalitate și există un guvern cu puteri depline, obiective clare și soluții viabile la gravele crize actuale.
Într-o postare publică, pe pagina sa oficială, Cornel Folescu, deputatul PSD Mehedinți, a transmis următoarele: „Nu aș vrea să merg mai departe înainte de a sublinia demagogia josnică a USR în condițiile în care politica lor făcută pentru like-uri este cea care a aruncat țara în haos. Timp de doi ani nu au făcut decât să-și încalce propriile promisiuni și principii, guvernarea lor „progresistă” a lăsat spitalele fără medicamente, a lăsat oamenii să moară prin ambulanțe și a adus sărăcia în casele a milioane de români. A venit timpul să tacă!”
La ora actuală, principalul scop al noului guvern îl reprezintă proiectul de rectificare bugetară, fiind concentrate toate eforturile în vederea identificării resurselor financiare necesare pentru a asigura banii pentru pensii, alocații, salarii aferente personalului medical aflat în lupta cu pandemia, dar și pentru asigurarea finanțării proiectelor de investiții derulate de administrațiile locale.
Pe de altă parte, Cornel Folescu a oferit asigurări cu privire la neintroducerea unor taxe noi: „Nu se schimbă cota unică și nu se introduc taxe noi! Se vor aplica deduceri progresive pentru salariații cu copii și se elimină anumite facilități acordate celor cu venituri mari.”
Totodată, taxele plătite de angajatori, pentru angajarea tinerilor (1.000 lei/lună) și a persoanelor apropiate de pragul de pensionare (750 lei/lună), ar urma să scadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.