Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Dezinteres la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

 

Oferta angajatorilor la ediţia de toamnă a „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi” de vineri, 19 octombrie 2017, a fost destul de „generoasă” având în vedere numărul posturilor vacante disponibile, nu mai puţin de 800, din partea celor 65 de angajatori, majoritatea însă pentru persoanele cu studii medii.

Puţini tineri absolvenţi au catadicsit însă să vină vineri la Palatul Culturii Teodor Costescu, din Drobeta Turnu Severin, unde s-a desfăşurat bursa. Evenimentul organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi s-a terminat însă mult mai repede decât era prevăzut din lipsă de participanţi.

Puţin peste 10 absolvenţi au participat la târg, iar numărul total al persoanelor care au trecut pragul Bursei nu a depăşit 150, deşi numărul şomerilor indemnizaţi este de circa 1.500 de persoane în judeţul Mehedinţi.

În cadrul acestei acţiuni au fost amenajate şi standuri separate pentru activităţi de informare privind oferta educaţională a celor de la ISU Drobeta şi Centrul Militar Judeţean Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.