Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Dragnea atacă UE: ”Sunt supărați pentru că comunele noastre vor fi mai frumoase decât ale lor

Președintele PSD Liviu Dragnea susține că liderii Uniunii Europene sunt supărați deoarece ”comunele noastre vor fi mai frumoase decât ale lor.”

Sunt supărați pentru că comunele noastre în câțiva ani de zile vor fi mai frumoase decât sunt comunele din vestul Europei. A spus președintele Franței că este îngrijorat de ce se întâmplă în România. Și eu sunt îngrijorat că mii se francezi sunt bătuți de jandarmi în Paris. În doi ani de zile am obținut producții record în Europa, asta înseamnă mult mai multă marfă decât produc ei, asta nu le convine”, a declarat președintele PSD.

Liviu Dragnea l-a atacat și pe președintele Iohannis, pe care îl acuză că lucrează împotriva României.

I-aţi văzut pe liderii europeni la Sibiu, Iohannis a ţinut să reprezinte România doar el singur, nu a invitat pe nimeni. Aşa cum a furat casele, a furat şi Ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el, pentru a câştiga ceva. A folosit acest summit pentru România? A folosit acest summit, făcut cu bani mulţi, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui mărunte politice şi şi-a chemat stăpânii. L-am văzut cu toţii la televizor cum se plimba singur şi nu-l băga nimeni în seamă. Asta este soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt băgate în seamă. Acolo la Sibiu sunt sigur că Iohannis a mai cerşit, pentru că numai de asta este în stare. Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru români, bătându-se pentru România, luptându-se pentru ceea ce trebuie să primim, pentru respectul cuvenit. A profitat că a fost singur şi a lucrat împotriva României, a atacat guvernul ţării lui, a atacat democraţia, justiţia, tot ceea ce este mai bun în această ţară”, a mai declarat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.