Skip to content
Ediția de astăzi Recent

DRDP Craiova toarnă asfalt pe DN 56C, la Salcia

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a verificat lucrările care se execută în aceste zile pe Drumul Național 56 C, pe raza comunei Salcia. Este vorba de o lucrare de reabilitare a drumului respectiv, executată de Direcția Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, care are în administrare acest drum național.

”Pe lângă lucrările de investiții publice, modernizări pe drumurile sătești, comunale și, inclusiv, drumurile județene, iată că pe teritoriul județului nostru au început lucrări importante de investiții, lucrări de așternere de covor asfaltic pe rețeaua de drumuri naționale de pe teritoriul județului Mehedinți. Sperăm ca în câteva zile să finalizăm această lucrare, iar DRDP Craiova, prin reprezentantul ei, ne-a asigurat că vor continua și cu alte lucrări de investiții în Mehedinți”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

”Este vorba de drumul care face legătura dintre DN 56A comuna Salcia și care continuă spre localitatea Vrata. A intrat în reabilitare, este un lucru extraordinar. La insistențele domnului prefect au început lucrările de reabilitare, este un lucru extraordinar pentru locuitorii din zonă”, a spus primarul comunei Salcia, Gelu Pantelimon.

Directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, a  precizat că se toarnă covor asfaltic pe o lungime de 10 km, în regie proprie, cu secția de producție a regiei și că lucrările vor fi gata într-o săptămână.

În circa două săptămâni se vor da startul și  lucrărilor de asfaltare a 70 de km, de la Șimian până la Cetate (Dolj). Concret, se va turna un șlam bituminos care va prelungi durata de viață a drumului și o să fie refăcute și marcajele rutiere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.