Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Elevii claselor terminale au revenit la școală

Datorită scăderii ratei incidenței cumulative a COVID-19, luni, 10 mai, elevii din clasele terminale s-au reîntors fizic în bănci, pregătiți să parcurgă în continuare materia.

„Începând de luni, 10 mai, toți elevii din clasele terminale s-au întors la cursuri, urmând ca în perioada următoare să se pregătească pentru examene. Este un lucru îmbucurător că, în județul Mehedinți, rata incidenței celor infectați cu COVID-19, a scăzut, este din ce în ce mai mică, și sperăm, ca inclusiv în municipiul Drobeta-Turnu-Severin, să scadă sub 1, astfel încât elevii să se întoarcă fizic, la școală.”, a declarat Dana Trancotă, inspector școlar general

Totodată, aproximativ 500 de elevi au reînceput orele în format fizic, la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”.

„Alături de elevii din ciclul primar, într-adevăr, elevii claselor a VIII-a și a XII-a s-au reîntors în bănci. La Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” vorbim de o populație de peste o treime, peste 500 de elevi cu prezență fizică și nutrim speranța și credință că ne vom revedea cu toții, săptămâna viitoare, dacă rata incidenței va scădea.”, susține Laura Butaru, directorul Colegiului Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.