Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Excluderi din PSD! Pe cine a mazilit Liviu Dragnea

În urma ședinței CEX de luni, 5 noiembrie, au fost excluși din PSD Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu. Cei doi au anunțat că vor contesta decizia în interiorul PSD, dar și în Justiție.

Adrian Țuțuianu a spus că decizia asta demonstrează că în PSD este sancționat delictul de opinie.

Marian Neacșu a spus că nu li s-a explicat de ce s-a luat această decizie și au fost oferite explicații aiuritoare.

În apărarea celor doi a sărit vicepremierul Paul Stănescu care a declarat că este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut partidul.

Pentru mine nu a fost o zi plăcută. PSD nu e un partid de maimuțe, e un partid cu o personalitatea foarte puternică, nu pot fi luați de nas și convinși cum să voteze. Nu a fost o dorință a mea cu Marian Neacșu sau a lui Adrian Țuțuianu, ci a colegilor mei. Eu consider că acest CEX încearcă să țină partidul pe direcția pe care a pornit și să reziste la toate atacurile, din interior și exterior. Ultima excludere a fost cea a lui Valeriu Zgonea, când eu am ieșit din sală. Acum nu am mai ieșit din sală, pentru că a fost o măsură necesară. Știu că sunt supărați, încărcați de dușmănie. Trebuie să se întrebe dacă nu cumva CEX de azi a avut dreptate. Dacă vor respecta ce au spus azi, în CEX, vor acționa într-un fel, dacă nu, vom vedea”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.