Skip to content
Focus Recent

EXCLUSIV – Ape tulburi la PNL Mehedinți! Președintele Popescu, atacat din interior cu ajutorul dușmanilor

Acțiunea de ”curățenie” începută la PNL Mehedinți se pare că le-a dat frisoane unora, care probabil se simt cu ”musca pe căciulă și cu votul în urna altui partid”.

Așa cum scriam acum câteva zile, aflasem de la surse că la ultima ședință a conducerii PNL Mehedinți au fost dați afară 4 consilieri locali și mai ”urmează”. Vestea s-a răspândit repede, iar cei care s-au simțit vizați au lansat un atac la adresa președintelui PNL Mehedinți Virgil Popescu.

Unul neasumat evident! Că doar în politică se pare că asumarea e o floare foarte rară. Atacul a venit prin intermediul ”dușmanilor”, la o televiziune care are printre acționari lideri social democrați mehedințeni, inclusiv apropiați președintelui PSD Mehedinți.

La colegii de la RTS a fost publicat un reportaj prin care se anunță ”EXECUȚIA consilierei locale de la Orșova Doinița Mariana Chircu, unul dintre cei mai valoroși oameni din partid și unul dintre cei mai influenți politicieni din județul Mehedinți!” Coincidență sau nu… Chircu este în subordinea CJ Mehedinți, ca directoare a Muzeului Porțile de Fier.

În urma expunerii acestui portret măgulitor la adresa consilierei liberale – se aruncă vina pe președintele PNL Mehedinți, făcând să pară că a fost vorba de un capriciu personal. Sursele noastre ne-au transmis că Doinița Mariana Chircu nu a fost EXCLUSĂ.

ÎNCĂ, am spune noi. Am încercat să stăm de vorbă cu președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu, dar ne-a transmis că nu vrea să facă niciun comentariu, fiind vorba de o chestiune internă, care va fi discutată în cadrul partidului.

Rămâne de văzut ce decizii se vor lua în interiorul PNL Mehedinți, că pare că va continua curățenia. Fără EXECUȚII însă! Nu pare totul atât de dramatic.

1 comentariu la “EXCLUSIV – Ape tulburi la PNL Mehedinți! Președintele Popescu, atacat din interior cu ajutorul dușmanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.