Skip to content
Administrație locală Focus Recent

100.000 de euro pentru cursuri la Mamaia – Ce vor să facă cu acești bani consilierii județeni liberali

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a anunțat că suma care a fost alocată pentru instruirea angajaților CJ să fie alocată mai degrabă pentru proiectele din județ, precum finalizarea proiectului pentru încălzirea spitalului Județean Mehedinți.

Nu avem o decizie politică, dar o să discutăm și despre asta în ședința BPJ. Cred că s-a greșit în Consiliul Județean când s-au alocat 100.000 de euro pentru ca cei din CJ să participe la niște cursuri în perioada de vară, la Mamaia. Este o risipă de bani să îi duci la cursuri pe toți salariații CJ într-o perioadă de vârf de sezon la mare, să faci cursuri la mare pe banii contribuabilor mi se pare prea mult. Moral nu este în regulă să faci asta. Eu dacă aș fi președinte de Consiliul Județean aș evita să fac asta”, a precizat vicepreședintele PNL.

Totodată, Virgil Popescu a anunțat că liberalii din CJ vor vota orice proiect de hotărâre prin care acești bani vor fi transferați către proiecte pentru județul Mehedinți.

Consilierii județeni liberali vor vota orice proiect de hotarare de CJ care va transfera această sumă pentru proiecte necesare în județ. De exemplu, un proiect pentru achiziționarea centralei termice de încălzire pe gaz pentru spitalul județean. Nu pot accepta explicația celor de la CJ că au depus un proiect pe fonduri europene și așteaptă să fie aprobat. Un alt exemplu de proiect unde ar putea să fie transferați acești bani este cel care ar prevede modernizarea drumului de la Dumbrava către satul Albulești. Primarul comunei, care este de la ALDE, este mințit de vicepreședintele CJ Mehedinți, iar starea acestui drum este dezastruoasă. Chiar dacă este vorba de un primar ALDE consilierii județeni liberali ar vota un astfel de proiect de hotărâre”, a mai explicat președintele PNL Mehedinți.

Conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi a alocat 100.000 de euro pentru cursuri de perfecţionare când a fost alocat bugetul instituţiei pentru anul 2018. 120 de angajaţi de la Consiliul Judeţean Mehedinţi, dar şi consilierii judeţeni în frunte cu conducerea instituţiei vor pleca la cursuri de perfecţionare la mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.