Skip to content
Ediția de astăzi

EXCLUSIV: Ministrul Economiei trimite Corpul de Control la agenția de turism din Severin care a înșelat zeci de persoane

Zeci de persoane au rămas fără vacanțele plătite în Dubai după ce au cumpărat bilete de la o agenție din Drobeta Turnu Severin. Administratorul agenției de turism a încasat 18.000 de euro, iar autoritățile au reușit să recupereze 12.000 de euro.

După ce oamenii legii au făcut percheziții Administratoarea agenției de turism este cercetată acum penal. Surse au declarat în Exclusivitate pentru PSNewsMehedinți că ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu a anunțat că va trimite corpul de control, săptămâna aceasta, la sediul agenției pentru a vedea care este situația.

Regret că  nu există transparență și zeci de persoane au fost păgubite, deși trebuiau să beneficieze de serviciile pentru care au plătit, să se bucure de vacanță. Corpul de Control va face o analiză pentru a vedea unde au fost problemele. Promovăm transparența și corectitudinea”, a declarat Virgil Popescu pentru PSNews Mehedinți.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au pus în aplicare în ziua de 28 noiembrie a.c. trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, la punctele de lucru ale unei societăți comerciale cât și la locuința administratorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

1 comentariu la “EXCLUSIV: Ministrul Economiei trimite Corpul de Control la agenția de turism din Severin care a înșelat zeci de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.