Skip to content
Administrație locală Recent

EXCLUSIV: Replică usturătoare pentru Aladin Georgescu din partea ministrului Virgil Popescu

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat în exclusivitate pentru PSNews Mehedinți că președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu se umple de ridicol pe chestiunea bugetului.

Domnule președinte al Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu vă umpleți de ridicol, cu fiecare replică neinspirată! Ar trebui să vă preocupați de problemele județului și cu aplicarea măsurilor pentru prevenirea epidemiei cu COVID – 19 – coronavirus, nu să lansați atacuri politicianiste și nefondate. Repet, că poate nu ați înțeles, mehedințenii nu vor uita că ați încercat să lăsați fără bani copii, bătrâni și alte persoane vulnerabile! Știm că la PSD sunteți învățați că ce spune un baron este lege, dar să încercați să vă apărați cu ce spune Marian Oprișan este lipsit de profesionalism! Și mergând mai departe, pe logica dumneavoastră, care însă dă dovadă de lipsă de coerență, dacă tot ați ales să vă apărați cu ce spune baronul Oprișan: ZERO nu înseamnă 10%!!! Matematică elementară! Așa că repet: nu aruncați vina pe Guvernul PNL, pentru că singurul vinovat sunteți dumnevoastră! Ați ales să faceți politică, nu administrație! Și din cauza asta au avut de suferit peste 1.800 de persoane”, este replica pe care o transmite ministrul Virgil Popescu.

Reacția a venit după ce președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu i-a transmis că a ratat șansa de a fi decent.

ÎN ADMINISTRAȚIE SE CONSTRUIEȘTE, NU SE BLOCHEAZĂ! Domnule ministru Virgil Popescu, observ că ați ratat șansa de a fi decent în fața cetățenilor și ați ales să puneți interesul electoral personal mai presus de responsabilitatea care vă caracterizează în funcția pe care o dețineți. Prin replicile dumneavoastră acide nu faceți decât să demonstrați că nu aveți demnitate și onoare în fața mehedințenilor. Trebuie să vă reamintesc încă o dată că în ceea ce ne privește am luat toate măsurile pentru a rezolva situația de la DGASPC, acolo unde chiar Guvernul dumneavoastră a confirmat că nu cunoaște noțiunile elementare din administrație. Nu ați venit cu NIMIC concret pentru a ajuta angajații și beneficiarii direcției! V-ați preocupat însă doar de directive strict politice și în continuare vă satisfac polemicile. Tocmai pentru că îmi pasă de soarta oamenilor și de investițiile județului, am hotărât pe de-o parte să contractăm un împrumut, iar pe de altă parte să modificăm bugetul blocat nejustificativ tot la directivele dumneavoastră. Așadar, opriți-vă în a mai dezinforma oamenii. Refuzați în continuare să vedeți greșelile comise de Guvernul PNL care a lovit în nenumărate ori în cetățeni și continuă să ia decizii fără să țină cont de lege. Din păcate sunteți un simplu pion al unei guvernări eșuate, iar oamenii s-au convins încă o dată că nu vă pasă de ei, atâta vreme cât nu ați făcut NIMIC, ci doar ați aruncat vina pe Consiliul Județean.  Atașez actele normative potrivit cărora Guvernul trebuia să asigure banii pentru DGASPC, nu pentru dumneavoastră ci pentru oamenii pe care încercați să îi dezinformați. Eu am deblocat situația, iar angajații vor primi salariile în urma soluției noastre care nu este rectificare bugetară sau ce alte bazaconii ați insinuat dumneavoastră!”, a fost mesajul președintelui PSD Mehedinți.

 

1 comentariu la “EXCLUSIV: Replică usturătoare pentru Aladin Georgescu din partea ministrului Virgil Popescu

  1. Rezolvati si cu asociatiile de proprietari ,examplu asociatia de proprietari nr 88 ,nu este transparenta de loc ,presedintele de asociatie face ce vrea ,da in judecata in numele asociatiei persoanele care nu au nimic aface cu asociatia ,este un dictator ,SEDINTE LA ASOCIATIE NU A FOST DE ANI BUNI ,NU A PUS NICIO DATA AFIS PE SCARILE ASOCIATIEI CUM ,CA AR DORII O SEDINTA ,la asociatia 88 este o hotie si jaf la drumul mare ,impus de presedintele de asociatie ,consider ca va pasa de toti cetatenii ,si ve-ti demara o cercetare adminisyrativa in cadrul asociatiei 88 ,ASTEPT RASPUNS!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.