Skip to content
VIDEO

Fenechiu: Dacă va fi condamnat, Orban nu mai poate rămâne în fruntea PNL! EXCLUSIV

Interviurile Psnews.ro au continuat având-l ca invitat pe liberalul Daniel Fenechiu, vicepreședintele Comisiei juridice din camera parlamentară superioară.

În acest context, confruntat cu informațiile survenite redacției de știri PSnews.ro, potrivit cărora liderul PNL, Ludovic Orban ar pregăti un plan B pentru eventualitatea în care va fi condamnat defintiv, chiar și cu suspendare- acest plan pare că se referă la organizarea unui congres de realegere a liderului PNL în fruntea partidului- senatorul Daniel Fenechiu a declarat că:

”Aud în premieră, și vă spun cu toată sinceritatea. Eu sunt convins că sunt unii care vor ca Ludovic Orban să își rupă gâtul, așa este în orice partid politic. Nu trăiesc cu impresia că toată lumea își dorește ca Orban să fie achitat și sunt convins că cei care doresc ca Orban să își rupă gâtul, pot să gândească diverse lucruri ca să le pună pe piață, n-am niciun dubiu. Nu știu dacă Orban va fi condamnat sau nu. Dacă ar fi să merg pe un filon de interpretare aparentă, fiind achitat în prima instanță, neapărând lucruri noi în presă, nu m-aș îngrijora că Orban ar putea să fie condamnat. Dacă, însă, va fi condamnat, eu cred că nu mai poate rămâne în fruntea PNL. Nu putem merge pe modelul Dragnea. Atunci chiar am fi USL, ar urma doar să facem alianța”, a declarat acesta pentru PSnews.ro.

Secvența este disponibilă mai jos, de la minutul 49:17 și până la final:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.