Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans

Premierul Florin Cîțu a declarat că PNRR a fost aprobat și că Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, va veni la București, pe 27 septembrie.

9,7 miliarde de euro din 48 de miliarde, câte sunt alocate pentru toate programele de dezvoltare și reziliență, vor fi investite în transportul din România, a mai spus șeful Guvernului.

Cîțu a mai precizat că prima tranșă din banii din PNRR vor ajunge până la finele anului.

Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat

„Astăzi, Ursula von der Leyen și-a anunțat programul și va veni pe 27 septembrie, ceea ce înseamnă că PNRR a fost aprobat pentru România, așa cum am spus, înainte de finalul acestei luni. O altă veste bună: din cei peste 48 de miliarde din toate programele pe dezvotare și reziliență în Europa, 9,7 miliarde sunt pentru transportul din România, deci o sumă importantă se alocă României pentru transport și PNRR e aprobat efectiv. Până pe 25 (Ursula von der Leyen) e în SUA, orice alte zvonuri care au existat în piață…. Cine spunea că PNRR nu s-a aprobat… S-a aprobat! Și începem să implementăm acest program. Până la finalul anului va veni primul avans din PNRR”, a declarat Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.