Skip to content
Recent

UPDATE Teodorovici reacționează / Florin Cîțu susține că impozitul pe gospodărie revine: Dragnea, stăpânul impozitelor!

UPDATE 11:06

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni televizate, despre acuzația făcută de liberalul Florin Cîțu, care afirma că PSD-ul nu ar fi abandonat ideea impozitului pe gospodărie. Teodorovici a infirmat acuzațiile, adăugând că va purta o discuție cu colegul său, după cum relatează Antena3.ro.

„Este fals și o să am și o discuție cu colegul meu din Senat pentru că și dânsul este finanțist. Trebuie să fim responsabili când declarăm astfel de lucruri. Este total fals ideea cu impozitul pe gospodărie. Nu se lucrează”, a spus Teodorovici.

——————

Liberalul Florin Cîțu, liderul comisiei economice din Senat îi avertizează pe români: impozitul pe gospodărie nu va dispărea, ba chiar Partidul Social Democrat lucrează intens la implementarea acestuia.

Mai precis, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Cîțu a afirmat că PSD nu a avut nicio clipă intenția de a renunța la această plată, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, lucrând la detaliile tehnice ale programului. În plus, liberalul își începe postarea cu afirmația ”Dragnea, stăpânul impozitelor!”, continuând apoi să explice motivele pentru care partidul aflat la guvernare trage de aceste programe: ”pentru ca nu au bani in buget nici macar pentru acele cresteri salariale de maxim 4%”, susține liberalul în postarea sa.

În plus, liderul comisiei economice mai afirmă și că Declarația 600 va rămâne, declarațiile din ultimele zile ale membrilor PSD care afirmau că se încearcă scoaterea acestuia fiind doar o modalitate de a îi lăsa pe cei nemulțumiți să se calmeze.

Redăm postarea liberalului integral:

”Dragnea, stapanul impozitelor!

Va anunt in premiera doua mega golanii ale PSD-istilor.

Prima informatie- NU renunta la formularul 600. Jocul de glezne pe care il fac in aceste zile este doar pentru a opri furia voastra. Asteptati degeaba! Ei spera sa va calmati pana in martie. Nu au avut niciun moment intentia sa renunte iar indicatiile lui Dragnea si ale lui Valcov sunt clare in acest sens.

A doua informatie este o bomba veritabila. Ministerul Finantelor Publice lucreaza in chiar in ACEST moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodarie. NU au renuntat nici la asta.

Pe scurt, nicio gospodarie din Romania nu va ramane neimpozitata. Veti fi obligati sa va numarati si sa declarati toate gainile, porcii, vacile, oile, cainii, pisicile, televizoarele etc. (Scapa doar hamsterii ). In plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra.

Acest impozit urmareste largirea bazei de impozitare si identificarea si taxarea tuturor formelor de venit din Romania. Este nevoie disperata de bani. Introduc acest impozit pentru ca nu au bani in buget nici macar pentru acele cresteri salariale de maxim 4%. Este clar acum ca taierile de salarii pentru bugetari au fost premeditate.

Sper ca mesajul meu sa-l convinga pe Eugen Teodorovici sa preia cu adevarat conducerea MFP si sa spuna destul. I-am cerut public lui Eugen Teodorovici sa anuleze oug 4/2017 si oug 79/2017.

Pe final, inca un anunt important. Ministrul Olguta Vasilescu a raspuns afirmativ invitatiei mele pentru marti ora 11:00 Comisia economică, industrii şi servicii din Senat. Va avea pentru prima oara ocazia sa stea fata in fata cu cei pe care i-a amenintat.

#romaniitrebuiesastie

P.S. Poate ca si de aceasta data mesajul meu ii va face pe cei de la MFP sa se opreasca”

1 comentariu la “UPDATE Teodorovici reacționează / Florin Cîțu susține că impozitul pe gospodărie revine: Dragnea, stăpânul impozitelor!

  1. Omu` asta (ca-i si el om – nu ?) dupa cat a …”agitat” apele pe un domeniu la care in mod normal (???!!!) AR TREBUI SA-I STIE COMPORTAMENTUL IN CAZ DE FAKE NEWS, continua cu tampeniile ! Ar trebui dat in judecata !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.