Skip to content
Ediția de Astăzi

Șeful arhitecților dezvăluie gafa făcută de Gabriela Firea

Parcul Romniceanu a fost centrul vâlvei dintre primarul general al Municipiului București, Gabriela Firea, și arhitecul Șerban Sturdza, reprezentant al Ordinului Arhitecților din București. Cu toate acestea, conflictul pare să se fi aplanat, întrucât pare că fosta jurnalistă a făcut o gafă.

Mai exact, pe pagina personală de Facebook, arhitectul relatează cum a depus, la sfârșitul anului 2017, o sesizare prin care informa Poliția cu privire la niște lucrări desfășurate în Parcul Romniceanu fără autorizație. Răspunsul a venit chiar de la primarul Capitalei, la televizor, când a afirmat: „contrar celor afirmate în mass-media de către o asociaţie şi preşedintele acesteia (OARB și Șerban Sturdza, n.r.), nu se construieşte pe spaţiul verde în parcul Romniceanu niciun patinoar. Nici pe spaţiul verde şi nici într-o altă zonă. Deci este o dezinformare”. Totodată, edilul a mai declarat că își rezervă dreptul de a ataca asociația OARB și pe liderul acesteia în instanță, relatează arhitectul într-o postare pe Facebook.

Cu toate acestea, în decursul lunii ianuarie, sesizarea făcută de președintele Ordinului Arhitecților bucureșteni a primit un răspuns chiar de la Poliția Locală. În document se arată cum, în urma verificărilor efectuate, pe spațiul numit de Șerban Sturdza chiar se efectuau lucrări fără autorizație, motiv pentru care au fost aplicate contravenții.

Citiți postarea integral AICI

Fotografia postată de Serban Sturdza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.