Skip to content
Spot

Gospodării inundate în urma ploilor abundente în multe localităţi din Mehedinţi

 

Mai multe gospodării din localităţi ale judeţului Mehedinţi au fost inundate, marţi seara, în urma ploilor abundente, iar pompierii au acţionat în noaptea de marţi spre miercuri pentru evacuarea apei.

Ca urmare a precipitaţiilor abundente, prognozate de atenţionarea meteorologică Cod Galben, valabilă până azi-dimineaţă, echipaje de pompieri din cadrul detaşamentelor Drobeta Turnu Severin şi Orşova au acţionat în noaptea de 16 mai a.c. pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

Prima intervenţie a fost la subsolul unei case de locuit, pe o suprafaţă de circa 40 mp, în localitatea Șimian.

S-a acţionat şi în municipiul Drobeta-Turnu Severin, unde pompierii au scos apa provenită din conducta pluvială la patru apartamente de pe strada Alion şi la o casă de pe strada Arţarului. A fost inundată şi curtea unei case de locuit, pe o suprafaţă de circa 160 mp, în localitatea Cerneți şi holul unei case din localitatea Dunărea Mică.

Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda de Intervenție Orșova a acţionat pentru evacuarea apei dintr-o grădină și două anexe, situate pe strada Ștefan cel Mare nr. 20 din municipiul Orșova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.