Skip to content
Administrație locală Recent

În plină campanie electorală se asfaltează de zor în Mehedinți

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că în mai multe localități din județ se asfaltează sau se fac lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere.

În plină campanie electorală se lucrează intens. Se toarnă asfalt în satul Cerna Vârf, pe DJ 671 E, pe tronsonul cuprins între Dîlbociţa și intersecția cu DJ 670.

”Este vorba despre 18,466 km aflați în proces avansat de modernizare.
La acest moment a început să se toarne asfaltul și mă bucur că pe lângă mulțumirea locuitorilor comunelor Ilovăţ, Isverna şi Balta, modernizarea drumului are o importanță turistică deosebită pentru zona de nord a județului Mehedinți”, a anunțat președintele PSD Mehedinți.

Președintele CJ Mehedinți a mai anunțat că la Vânju Mare se lucrează la modernizarea trotuarelor.

În acest moment se lucrează la reabilitarea trotuarelor care erau grav afectate de trecerea timpului. În paralel, continuă procesul de refacere a străzilor”, a explicat acesta.

Și nu în cele din urmă, președintele CJ Mehedinți anunță că lucrările se desfășoară într-un ritm foarte bun, atât pe lotul 3, pe DJ 561 A, între Oprișor (intersecția cu DJ563) și Bălăcița (intersecția cu DJ 606), cât și pe tronsonul Gvardinița — Bîcleș — Vlădica – Tâmna (intersecția cu DN6) al aceluiași DJ 561 A care face parte din lotul 4.

Aceste lucrări sunt în beneficiul tuturor celor care circulă pe aceste porțiuni, dar aduc mulțumire și locuitorilor din satele pe care le tranzitează DJ 561A, dar mai ales celor din Bălăcița care pot circula fără probleme atât către Plenița (jud. Dolj), cât și către Strehaia, unde drumul devenise greu de străbătut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.