Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe anul 2019

Președintele României Klaus Iohannis  a semnat vineri, 15 martie, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019. Cu această ocazia a susținut și o declarație de presă prin care a criticat, din nou, în termeni foarte duri Guvernul PSD.

PSD a picat și ultimul test al responsabilității. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o la reexaminare pentru o necesară corectură a fost retrimisă înapoi exact în aceeași formă. O zi, o singură a alocat PSD-ul în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru țară. Este o dovadă de iresponsabilitate și rea voință refuzul PSD de a repara un buget care în mod evident va genera efecte negative în economie. Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România și pentru români. Nu a fost să fie! Dintr-o logică exclusiv politicianistă, PSD nu a ținut cont de nimic a mers mai departe cu bugetul rușinii națională. Când nici în acest an nu vom avea spitale, autostrăzi, mari investiții, adevărul nu va mai putea fi contestat și românii vor vedea că PSD-ul este cel care blochează investițiile. Degeaba PSD încearcă să dea vina pe altcineva pentru întârzierea bugetului. Guvernarea PSD este cea care a trimis bugetul în Parlament cu o nepermisă întârziere de 3 ani”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Însă cei de la PSD susțin contrariul și anunță că ”bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor”.

Așadar, după majorarea consistentă a salariului minim și a pensiilor, după ce am asigurat medicilor și profesorilor venituri mai mari și condiții mai bune, vom încerca acum să rezolvăm o problemă dintotdeauna a satului românesc. Și nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită”, este mesajul social democraților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.