Skip to content
Ediția de Astăzi

Discuții aprinse în CEX-ul PSD: culisele unei decizii ce a stârnit revoltă în partid. Dăncilă a anunțat ce planuri are cu Guvernul

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat, luni seară după CEx-ul PSD, că va merge în Parlament pentru a primi un vot privind un nou Guvern ca urmare a deciziei ALDE de a ieși de la guvernare și ca urmare a refuzului președintelui Iohannis de a numi noii miniștri.

Am vorbit despre situația guvernului la acest moment și am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Nu ne este teamă, vom merge în Parlament și vom discuta cu partidele politice ca astfel să primim votul de încredere. Subliniez că ne dorim să avem votul de încredere al Parlamentului. Guvernul nu cade dacă nu obținem acest vot(…). Am vorbit în varianta în care mergem pe restructurare, mergem pe 19 miniștri plus premierul”, a spus Viorica Dăncilă”, a anunțat premierul după ședința de CEx, potrivit PSNews.ro

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, în şedinţa de luni, să îl susţină în continuare pe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, doar cu o condiție: să demisioneze din ALDE.

Social democrații s-au reunit luni în ședința CEx pentru a discuta situația guvernamentală și pentru a decide dacă PSD îl susține în continuare pe Teodor Meleșcanu pentru șefia Senatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.