Skip to content
Lifestyle Recent

Legătura dintre sistemul imunitar, antibiotice și pierderea kilogramelor în plus

Metabolismul nostru diferă, de aceea este mai complicat pentru unele persoane să piardă kilogramele în plus. Depinde și de alimentație, vârstă și mișcarea pe care o facem.

În urma mai multor studii care au fost făcute s-a descoperit că există o legătură strânsă între sistemul imunitar și pierderea în greutate.

Cei care au un sistem imunitar bun, vor slăbi mai repede, datorită bacteriilor bune pe care le are în corp pentru a ajuta la digestie.

Modul în care corpul uman face digestia s-a modificat, la unele persoane, și în urma modului în care a luat antibiotice, de aceea există foarte multe avertismente cu privire la consumul de antibiotice, care trebuie făcut doar la recomandarea medicului.

Totodată, este importantă și sursa de hrană, pentru că în ultimii ani antibioticul a ajuns și în carnea pe care o consumăm, de aici și alterarea bacteriilor bune din corpul nostru care ne ajută să digerăm hrana.

Ca o recomandare generală, medicii ne recomandă să avem grijă la ce alimente consumăm și să avem o dietă variată pentru a ne proteja sistemul imunitar și pentru a evita să luăm kilograme în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.