Skip to content
Lifestyle Recent

Alimente care te ajută să îți întărești sistemul imunitar

Sistemul imunitar reprezintă garda de corp care se luptă cu organismele care ne pot îmbolnăvi. Din păcate, din cauza stilului de viață modern ne trezim că suntem din ce în ce mai expuși riscului de a ne îmbolnăvi.

De aceea trebuie să fim mai informați ca oricând că să îi dăm corpului nostru armele necesare, pentru a ne întări sistemul imunitar, care ne ajută să fim sănătoși.

Doctorul american William Li vine cu o serie de recomandări pentru a ne întări sistemul imunitar, pentru că altfel ne vom trezi asaltați de infecții și boli.

Ca recomandări generale ar trebui să faceți sport în mod regulat, să dormiți bine, să vă gestionați stresul. Însă cel mai important este ceea ce mâncăm pentru a ne întări sistemul imunitar.

Pentru a te proteja de cancer consumă următoarele alimente: roșii, fructe de pădure, stridii!

Pentru a te proteja de diabet consumă: cereale integrale, semințe, ceapă, prune, migdale, cireșe, somon, ceai verde, ciocolată neagră, ulei de măsline, fructe de mare, brocolli și pepene roșu.

Pentru a te lupta împotriva obezității: somon, anșoa, afine, portocale, turmeric, ulei de măsline, vinete.

Pentru a te proteja de bolile de inimă: semințe de floarea soarelui, mere, ardei iute, vinete, orez brun, prune, capere!

Pentru a te lupta împotriva bolilor autoimune consumă: ceapă, merișoare, migdale, roșii, nuci, fasole, kiwi, cacao.

Pentru o minte ascuțită consumă: ciuperci, usturoi proaspăt, brocolli, ulei de măsline, suc de merișoare, suc de grepfruit și ardei iute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.