Skip to content
Ediția de Astăzi Recent VIDEO

Liberalii mehedințeni și antreprenorii se alătură protestului din 15 martie #ȘiEuVreauAutostradă

Suceveanul care a construit un metru de autostradă, în semn de protest față de incompetența guvernului de a construi proiecte de infrastructură, a stârnit un adevărat val de acțiune în întreaga țară. Mii de persoane i se vor alătura vineri, 15 martie, la protestul prin care vor cere autostrăzi.

”#ȘiEu 15 martie, ora 15:00, timp de 15 minute se va opri activitatea” a fost îndemnul afaceristului sucevean Ștefan Mandachi. Drept urmare, liberalii mehedințeni au anunțat că se vor alătura protestului.

Liderul consilierilor liberali județeni Stela Firu a declarat pentru PSNews Mehedinți că se alătură protestului #ȘiEuVreauAutostradă.

Vineri, 15 martie, la ora 15.00 și consilierii județeni ai PNL Mehedinți se alatură protestului „vrem autostrăzi”. Facem acest demers, în primul rând ca români, pentru că „toată România vrea autostrăzi”, dar și ca oameni implicați în administrația publică locală, unde din păcate suntem prea puțini ca număr ca să contăm în luarea deciziilor la nivelul județului Mehedinți”, ne-a declarat Stela Firu.

Viceprimarul Daniel Cîrjan a declarat pentru PSNewsMehedinți că se alătură protestului #ȘiEu.

Alături de consilierii locali ai Partidului Național Liberal din Drobeta Turnu Severin mă voi alătura și eu protestului de 15 minute din data de 15 martie de la ora 15.00. Chiar dacă a pornit acest protest din Moldova, iată că a căpătat o dimensiune națională. Și noi în Drobeta Turnu Severin, în județul Mehedinți, avem nevoie ca de oxigen de autostrăzi sau chiar și drumuri exprese, atât către Timișoara cât și către București. Autostrăzile sunt singura șansă veritabilă la dezvoltare a acestui județ și din acest punct de vedere vom atrage și noi atenția Guvernului României să-și îndrepte ochii și către acest colț de țară numit Mehedinți . Consilierii locali liberali vor fi la acest protest alături de consilierii județeni liberali din cadrul Consiliului Județean Mehedinți”, ne-a declarat liderul liberal.

Nu doar liberalii vor autostrăzi. Protestului se alătură și antreprenori din județ. Este vorba de Reprezentanța PEUGEOT și firma de panificație AURORA, la care, în cele 15 minute, toate mașinile de aprovizionare vor staționa.

Este vorba și de un gest de solidaritate față de ”colegul” nostru din Suceava, care știe cât de greu se conduce o afacere. În al doilea rând, ca să spunem așa, o facem și din ”dragoste” pentru mașinile noastre. Ne dorim să avem cât mai multe autostrăzi în țară ca toți clienții noștri să se bucure de călătorii în siguranță. Da, vrem autostrăzi”, ne-a declarat reprezentantul PEUGEOT.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.