Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Lucrări de modernizare la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean Mehedinți

Vineri a fost lansată în sistemul public licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin.

Data limită până la care se așteaptă ofertele agenților economici este 26 noiembrie a.c., valoarea achiziției fiind de aproape 3,4 milioane lei pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

“Trebuie spus că atunci când am gândit acest proiect, am avut în vedere înființarea de noi cabinete și dotarea acestora pentru ca pacienții să poată fi tratați în ambulatoriu pentru mai multe afecțiuni. Astfel, cea mai mare sumă din cadrul proiectului, aproximativ șase milioane lei, este destinată achiziției de aparatură”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În urma implementării proiectului, se va moderniza ambulatoriul actual, se va construi un nou corp de clădire în vecinătatea celui existent, se vor realiza alei și trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice. Totodată, se vor dota cabinetele medicale cu aparatură și mobilier și se vor înființa alte cabinete pentru specializări ca: dermato-venerologie, nutriție și boli metabolice, hematologie, psihologie medicală, evaluare psihologică, destinate diagnosticării și tratării pacienților în regim ambulatoriu.

Valoarea totală a investiției este de 12 055 298,60 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.