Skip to content
Ediția de astăzi

Ludovic Orban dezvăluie cum a ajuns premier Florin Cîțu: Prezintă garanții de încredere

Preşedintele PNL, fostul premier Ludovic Orban, a explicat luni seara desemnarea lui Florin Cîţu pentru funcţia de prim ministru prin faptul că acesta reprezintă o „garanţie” a faptului că politicile începute de fostul Executiv vor continua, atât în ceea ce priveşte relansarea economiei, cât şi în privinţa politicilor „prudente în materie de echilibru bugetar”.

Florin Cîţu are o activitate în care s-a profilat ca liberal, chiar dacă nu era membru al partidului, mai veche. Florin Cîţu prezintă garanţii de încredere în faţa partenerilor europeni deoarece a fost implicat în toate discuţiile şi în toate negocierile, în faţa finanţatorilor internaţionali, în faţa sistemului financiar bancar, în faţa mediului de afaceri. Să nu uităm că Florin Cîţu împreună cu mine suntem cei care am reuşit să salvăm ratingul de ţară în nişte condiţii extrem de dificile, făcând nişte sacrificii care ne-au condus inclusiv la pierderea de voturi”, a declarat preşedintele PNL, luni seară, în emisiunea „Dosar de Politician”, realizată de jurnalistul Silviu Mănăstire la postul B1 Tv, potrivit PSNews.ro

În acest context, fostul premier a spus că nu este „surprinzător” ca fostul deţinător al portofoliului Finanţelor să fie desemnat şi susţinut pentru funcţia de prim ministru, întrucât el continuă politicile de relansare economică şi politicile „prudente în materie de echilibru bugetar” începute de Guvernul anterior.

Ludovic Orban a menţionat şi faptul că Florin Cîţu este o garanţie a faptului că măsurile active şi proiectele începute în guvernarea anterioară vor continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.