Skip to content
Focus Recent

Lupta pentru putere în PSD: De partea cui ”joacă” Aladin Georgescu?

Lupta pentru putere în PSD pare să se intensifice în ultimele zile. Liderul PSD a făcut turul televiziunilor, la fel ca și Gabriela Firea, cea care a început să conteste metodele de lucru ale lui Liviu Dragnea. La prima vedere, liderul PSD Mehedinți pare că joacă cu președintele PSD.

Potrivit unor surse politice citate de Hotnews mai mulți lideri social democrați vor să îi ceară lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, iar conducerea partidului să fie asigurată de mai multe persoane. Printre cei care ar pregăti ”revolta” se numără Paul Stănescu, Mihai Bădălău și Mihai Tudose, care ar avea susținerea a 15 organizații județene printre care se numără: Olt, Argeș, Giurgiu, Brăila, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Vrancea, Vaslui, Buzău, Constanţa, Caraş Severin și Timiș.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea ar avea sprijinul organizațiilor județene Dolj, Gorj, Teleorman, Vâlcea, Ialomița, Neamţ, Bacău, Maramureş, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Braşov, Covasna, Harghita, Alba, Arad şi două organizaţii de Sector din Bucureşti (sector 5 Daniel Florea și sector 6 Gabriel Mutu).

Organizația Mehedinți nu apare, momentan, în nicio tabără, dar dacă ne luăm după postările de pe pagina liderului PSD Mehedinți balanța înclină către susținerea lui Liviu Dragnea.

Ultima postare a lui Aladin Georgescu este legată de protestul violent din data de 10 august. Fix la o lună după acest episod negru, despre care nu au fost oferite explicații sau lămuriri de cei din PSD, liderul social democrat din Mehedinți lasă de înțeles că de fapt protestul din 10 august ar fi fost o încercare de ”lovitură de stat”.

Rămâne de văzut cum se va finaliza lupta pentru putere în PSD, dar pe de altă parte chiar ar trebui să aflăm adevărul cu privire la protestul din data de 10 august, fără a ne lăsa influențați de tot felul de ipoteze care sunt lansate de unii sau de alții, în funcție de propriile interese.

2 comentarii la “Lupta pentru putere în PSD: De partea cui ”joacă” Aladin Georgescu?

  1. Chestiunea cu „lovitura de stat” nu e o problema ce trebuie trecuta la rubrica „declaratii politice pt. care exista imunitate” ! TOTI cei care au afirmat in mod explicit asa ceva trebuie interpelati si trasi la raspundere pt. manipulare si dezinformare ! … indiferent daca au sau n-au habar ce inseamna „lovitura de stat ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.