Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Mai multe produse contrafăcute au fost confiscate de polițiștii de frontieră mehedințeni

Mai multe produse susceptibile a fi contrafăcute au fost confiscate de polițiștii de frontieră mehedințeni, în urma unei acțiuni în cadrul unui târg, din Mehedinți. Este vorba de doi bărbați ce ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, în baza analizei de risc, au executat o acțiune ce a avut ca scop prevenirea și combaterea încălcării dreptului de propietate intelectuală. În urma desfășurării acțiunii, în incinta Târgului Pătule, au fost depistați doi bărbați în vârstă de 36 de ani fiecare, în timp ce ofereau spre vânzare un număr de 194 produse, respectiv articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, produse ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 27.465 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, a transmis Corina Moraru, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.