Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Situații de urgență gestionate de pompierii mehedințeni, în acest weekend

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți a transmis luni, 13 decembrie, că în perioada 10-12 decembrie, pompierii mehedințeni au efectuat 38 de misiuni. Astfel, aceștia au intervenit la trei accidente rutiere, în urma cărora opt persoane au primit îngrijiri medicale, șapte dintre acestea fiind transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ.

„Sâmbătă dimineața, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe Calea Cernețiului din municipiul Drobeta Turnu Severin. În scurt timp, salvatorii au localizat și stins incendiul care a cuprins instalația electrică din compartimentul motor și tapițeria de pe scaunul șoferului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.”

Totodată, ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate de atenționarea meteorologică de Cod Galben de ploi, pompierii severineni, orșoveni și strehăieni au acționat pentru evacuarea apei din șapte gospodării de pe raza localităților: Baia de Aramă, Drobeta-Turnu-Severin, Mărășești, Plopi, Valea Ursului, precum și din subsolul unui bloc, din Baia de Aramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.