Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu a fost externat. Ce problemede sănătate a avut liderul PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a avut duminică probleme de sănătate. Acesta a început să tremure în timp ce susținea o conferință de presă.

După ce a fost internat la spital s-a descoperit că a avut o cădere de calciu.

Ulterior, liderul PSD a transmis că se simte bine.

”Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”

Printre cei care i-au transmis mesaje publice de însănătoșire s-a numărat și președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu.

Îi transmit multă sănătate președintelui PSD, Marcel Ciolacu! Este un om cu mare putere de muncă și a manifestat un mare interes pentru rezolvarea problemelor delicate de la nivel național, ceea ce poate atrage din nefericire, astfel de probleme de sănătate! În acest moment, gândurile mele se îndreaptă către domnia sa și am încredere că va depăși cu bine această situație! Doamne ajută să ne revedem cu bine cât mai curând!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.