Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu spune că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, la sediul partidului, că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru. ”PSD este dispusă să îşi asume actul de guvernare”, a afirmat liderul PSD, precizând că este obligaţia PSD să se implice în soluţionarea crizei, pentru că au cel mai mare grup parlamentar.

Macel Ciolacu a afirmat că ne aflăm într-o criză pandemică, economică, socială şi o criză politică, declanşată de fosta guvernare de dreapta, respectiv de PNL şi USR, potrivit PSNews.ro

El a arătat că a văzut abordarea celor două partide, în şedinţele pe care le-au avut ieri, şi este ”o abordare arogantă şi superficială în continuare”.

Eu vă anunţ că am terminat cu colegii mei cele 100 de priorităţi pentru români, atât pe perioadă scurtă cât şi medie şi de la acestea vom porni discuţiile cu PNL sau USR”, a arătat Ciolacu, precizând că ”PSD nu va intra în discuţii sterile, despre ministere. ci întâi se va discuta despre programul de guvernare”.

Ciolacu a fost întrebat dacă este dispus să discute şi cu USR, el răspunzând: ”Orice formaţiune politică, când reprezintă cetăţenii ci când are de-a face cu o asemenea criză, stă de vorbă cu toatpă lumea”.

Ori facem o construcţie pe principii şi pe o anumită normalitate, să nu credeţi vreo clipă că eu nu voi cere mandat colegilor mei ca PSD să meargă cu propunere de prim-ministru. Este exclus aşa ceva”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a continuat că PSD nu va face ”o construcţie politică aberantă şi excluzând nişte lucruri evidente”.

PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru”, a spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.