Skip to content
Ediția de astăzi

ATENȚIE! Avertizare de cod galben de vânt puternic pentru județul Mehedinți

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt puternic inclusiv pentru județul Mehedinți care intră în vigoare miercuri, 3 noiembrie, de la ora 20.00, și expiră joi,  4 noiembrie, la ora 23.00.

În intervalul menționat, în zona Carpaților Meridionali și Occidentali vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60…80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în județul Caraș-Severin, iar din a doua parte a nopții de miercuri spre joi (03 / 04 noiembrie), treptat vântul se va intensifica și în județele Timiș, Arad și Bihor, cu rafale de 55…70 km/h.

Totodată, pe parcursul zilei de joi (04 noiembrie) intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul și estul țării, cu viteze de 45…55 km/h.

Meteorologii au emis și o avertizare pentru toată țara de ploi moderate cantitativ care intră în vigoare joi, 04 noiembrie, la ora 20.00 și expiră sâmbătă,  06 noiembrie, la ora 10.00.

În vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane aferente va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.