Skip to content
Recent Spot VIDEO

Marele miting PSD din Oltenia: Liderii social democrați din Mehedinți, în spatele lui Dragnea pe scenă

Sfârșitul de săptămână a fost unul aglomerat având în vedere că  mai toate partidele politice au organizat evenimente electorale. Cei de la PSD s-au întâlnit vineri, la Craiova, cu susținătorii din Oltenia. Pe scenă, în spatele lui Dragnea se ițea capul lui Aladin Georgescu, dar și al primarului Severinului Marius Screciu.

Care, pentru a participa la marea reuniune social democrată, a lipsit de la ședința extraordinară a CL unde s-a discutat despre contractul cu firma Mehedinți Gaz.

Ce e drept, la mitingul PSD toată lumea trebuie să fie îmbrăcată în alb (ciudată solicitare având în vedere că oficial – culoarea PSD-ului este roșu), dar numai în alb nu au fost îmbrăcați. Liviu Dragnea nu a ratat ocazia de a face o ”baie de mulțime”. Mai mult chiar, a anunțat că are de gând să facă nuntă și le-a cerut lui Claudiu Manda și Olguței Vasilescu să le fie nași.

Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD. Nu v-ați lăsat păcăliți de manipulările celor din opoziție și este clar că vă doriți să continuăm ce am început: creșterea salariilor și pensiilor, scăderea șomajului, reducerea sărăciei și decalajelor astfel încât să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Este clar că vă doriți să fiți reprezentați de patrioți în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României și să aducă în țară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri și spitale. Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult”, a declarat Liviu Dragnea.

Craiova

Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD. Nu v-ați lăsat păcăliți de manipulările celor din opoziție și este clar că vă doriți să continuăm ce am început: creșterea salariilor și pensiilor, scăderea șomajului, reducerea sărăciei și decalajelor astfel încât să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Este clar că vă doriți să fiți reprezentați de patrioți în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României și să aducă în țară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri și spitale. Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult!

Publicată de Liviu Dragnea pe Sâmbătă, 13 aprilie 2019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.