Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent Spot VIDEO

Miting PNL la Craiova. Orban: Folosiţi ziarul acolo unde mergem toţi sau pentru a le da peste fund pesediştilor

 

Miting PNL la Craiova. Orban: Folosiţi ziarul acolo unde mergem toţi sau pentru a le da peste fund pesediştilor

Liberalii au susţinut sâmbătă în Craiova primul miting din precampania electorală pentru alegerile europene care au loc pe 26 mai.

Partidul Național Liberal organizează la #Craiova, sâmbătă, 6 aprilie 2019, Intâlnirea Regională Sud-Vest cu aleșii locali, activul de partid și candidați ai #PNL pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul are loc în aer liber pe Esplanada Teatrului Național Craiova.La întâlnire participă: președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care îi enumerăm pe Rares Bogdan, Marian-Jean Marinescu, Cristian Bușoi, Turcanu Mihai, Violeta Alexandru.#RomâniaÎnPrimulRând #EtimpulCraiovei

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 6 aprilie 2019

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus liberalilor prezenţi la mitingul de sâmbătă, de la Craiova, să folosească ziarul PSD distribuit de poştaşi pentru aprinsul focului în sobe, ”acolo unde mergem toţi” sau pentru ”a le da peste fund pesediştilor”.

”Ştiu că aţi primit acasă un ziar mincinos, care a fost trimis de PSD o dată cu pensia datorită ruşinii care conduce Poşta Română şi sindicatul din Poşta Română. Folosiţi aceste ziare să daţi foc în sobe, folosiţi aceste ziare acolo unde mergem toţi, folosiţi aceste ziare pentru a le da peste fund pesediştilor dacă îndrăznesc să vină la voi în localitate”, a spus Ludovic Orban la mitingul PNL de la Craiova.

El a mai afirmat că ziarul nu conţine decât minciuni ”gogonate”.

Au ajuns să fie atât de nesimţiţi încât să spună că până şi alocaţiile pentru copii au fost majorate de ei, în condiţiile în care toţi parla PSD şi ALDE au votat împotriva amendamentului PNL de creştere a alocaţiilor”, a adăugat liderul liberal.

La mitingul PNL de la Craiova au participat aproximativ 4.000 de persoane din judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea.

”În 26 (mai, ziua alegerilor europarlamentare – n.r.) este momentul revanşei, e momentul în care Dragnea şi bandiţii lui trebuie puşi în genunchi, iar România să se ridice în picioare. În 26 dăm de pământ cu un guvern de hoţi, de bandiţi şi mafioţi. În 26 trebuie să scăpăm de tuta din fruntea guvernului, o analfabetă care ne face de râs peste tot în lume”, a spus vicepreşedintele PNL Florin Roman la mitingul liberalilor de la Craiova.

El a mai afirmat că ”România nu este Dăncilă”.

”România nu înseamnă analfabetismul lor. În 26 Dragnea luptă să scape de puşcărie. Noi luptăm pentru România”, a încheiat Florin Roman.

Partidul Național Liberal a organizat la #Craiova, sâmbătă, 6 aprilie 2019, Intâlnirea Regională Sud-Vest cu aleșii locali, activul de partid și candidați ai #PNL pentru alegerile europarlamentare.

Evenimentul a avut loc în aer liber pe Esplanada Teatrului Național Craiova.

La întâlnire au participat: președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, lideri naționali și locali ai PNL, deputatul Virgil Popescu însoțit de o delegație numeroasă de liberali din Mehedinți, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care îi enumerăm pe Rares BogdanMarian-Jean Marinescu, Cristian Bușoi, Turcanu MihaiVioleta Alexandru.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.