Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Mehedințean băgat în arest din cauza țigărilor de contrabandă

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut joi, 31 ianuarie, pe baza unei ordonanțe de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 38 ani din  Mehedinți, bănuit de comiterea de infracțiuni economice.

A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți, urmând ca vineri, 1 februarie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.

La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acţiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, ocazie cu care au prins în flagrant un bărbat de 38 ani, din județul Mehedinți, care deținea în portbagajul autovehiculului mai mulți saci din folie de culoare neagră în interiorul cărora se aflau  ţigări.

Oamenii legii au identificat cantitatea de 28.000 de ţigarete, ambalate şi sigilate în cartuşe a câte 10 pachete, nemarcate, de diferite mărci.

În cauză au fost întocmite acte de urmărire penală  pentru săvârșirea infracțiunii de ”deținere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile supuse marcării, nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de țigarete”.

Întreaga cantitate de țigări şi autoturismul în cauză au fost ridicate în vederea indisponibilizării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.