Skip to content
Focus Recent VIDEO

Ministrul mehedințean Daea ne-a făcut de ”cacao” la Bruxelles

Ministrul Agriculturii Petre Daea are un stil ”unic” de a relaționa și comunica cu cei din jur, însă asta nu înseamnă că este și cel care trebuie atunci când din poziția oficială pe care o ocupă reprezintă România în afara țării.

Asta s-a întâmplat și miercuri, 23 ianuarie, când în cadrul discuțiilor din Comisia pentru pescuit a Parlamentului European a avut o declarație cel puțin ciudată…

Am intrat în sală cu un succes formidabil, bravo!, extrem de important, dar atât de necesar şi atât de util pentru noi toţi. Aveţi să ştiţi, vă spun aici, un moment deosebit de important prin prezenţa subsemnatului în acest consiliu, bravo! A se vedea populaţia de cormorani. Cormoranii în România fac baie în piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Vă mulţumesc pentru întrebări! Bravo!”, a declarat ministrul Agriculturii.

Ministrul Agriculturii s-a aflat în Parlamentul European, unde a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritățile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul președinției Consiliul Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.