Skip to content
Spot

Ministrul Popescu anunță demararea unor proiecte de infrastructură rutieră pentru zona Olteniei

Ministrul mehedințean Virgil Popescu anunță demararea unor proiecte importante de infrastructură rutieră pentru zona Olteniei, implicit pentru județul Mehedinți.
Infrastructură rutieră modernă pentru zona Olteniei! S-a semnat contractul pentru proiectarea studiilor de fezabilitate și proiectul tehnic pentru drumul expres Craiova – Târgu Jiu, care ajută zona de nord-est a județului Mehedinți, zona Baia de Aramă, tot bazinul Gorjului, care va duce la dezvoltarea acestei zone. Un alt proiect important care este în atenția guvernului, din care fac parte, este drumul rapid Craiova-Lugoj; Craiova-Filiași-Drobeta-Turnu Severin-Băile Herculane-Caransebeș-Lugoj. Deja s-au început procedurile pentru acest proiect important! Dezvoltăm România, dezvoltăm Oltenia”, a declarat Virgil Popescu.
În ședința de Guvern de miercuri, 17 martie, a fost adoptată hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Drum Expres Craiova – Pitești și legăturile la drumurile existente”, Tronsonul 1, aflate pe raza municipiului Craiova și a localităților Gherceşti și Pielești din județul Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.