Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Moda pacturilor și PSD! Când nu semnează nimeni, dar îi pui pe toți ai ”tăi” să semneze, deși nu prea au nicio legătură cu asta

Printr-un ”balet politic” și, probabil, la sfatul unor consilieri de campanie cei de la PSD au ieșit recent, în spațiul public, cu o așa zisă ”găselniță”: ,,Pactul național pentru bunăstarea românilor”! După 3 ani de zăpăceală a țării, a românilor, s-au găsit în an electoral să iasă, țac pac, cu un pact pentru bunăstarea românilor! SIC!

L-au lansat în spațiul public cu mare fast, ca mișcare de PR politic, cerând și celorlalte partide să îl semneze. De parcă, în politica românească s-ar vedea des așa ceva. După ce au văzut că au ramas doar ei cu pactul lor, oare ce s-or fi gândit la centru? Păi hai să îl semneze toți ai ”noștri”.

Și uite așa ai noștri lideri social democrați din Mehedinți s-au îmbrăcat frumos, au făcut o ședință foto, și au semnat faimosul pact. Ce e drept semnăturile se văd bine.

Printre cei care au semnat se numără președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, primarul PSD Marius Screciu și secretarul de stat Alin Chirilă.

Am semnat astăzi ,,Pactul național pentru bunăstarea românilor”, propus de premierul și presedintele PSD, doamna Viorica Dăncilă, singurul pact pentru cetățeni în jurul căruia absolut toate forțele politice din România trebuie să se reunească pentru asigurarea bunăstării românilor. Bunăstarea socială a românilor este obiectivul care ar trebui să preocupe tot mediul politic din România, un pact național al tuturor partidelor politice, care să vizeze creșterea nivelului de trai a tuturor românilor ar fi, de fapt, o garanție politică prin care s-ar evita unele măsuri restrictive, ca cele din guvernarea 2010- 2012, când românii au avut de suferit în urma tăierii pensiilor și salariilor. Consider că un pact național al tuturor partidelor politice din România, care să vizeze creșterea nivelului de trai al românilor, este o metodă prin care politicienii își pot arăta buna-credință, responsabilitatea pentru cetățenii acestei țări și curajul de a-și asuma printr-un angajament scris că nu vor mai exista măsuri care să afecteze bunăstarea românilor. Este un pact concret, patriotic, non-ideologic, care are impact și finalitate pentru oameni, pentru români.
Vă invit, așadar, dragi români, să semnați acest pact pentru viitor, acesta fiind o garanție că românii nu vor mai fi niciodată sacrificați, oricine ar ajunge la guvernare!”, a anunțat Aladin Georgescu.

Nu avem nimic împotriva bunăstării cetățenilor, însă exercițiile de imagine, fără sens, ne irită. Și să vorbească fix ei, cei de la PSD, despre sacrificarea românilor pare puțin…cum să spunem…EXAGERAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.