Skip to content
Administrație locală Recent

Parc modernizat în Orșova! Edilii de la Tâmna și Oprișor primesc bani pentru iluminat și drumuri

Președintele Consiliului Județean Mehedinți anunță că primarii comunelor Tâmna și Oprișor au semnat contracte de finanțare pentru o serie de proiecte de modernizare. De asemenea, duminică 20 octombrie la Orșova au fost inaugurate lucrările de modernizare care s-au făcut în parcul general.

Primarii comunelor Tâmna și Oprișor au semnat contracte de finanțare pentru două obiective importante ale comunităților pe care le reprezintă. Astfel, domnul Dumitru Șerban a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea rețelei de iluminat public în comuna Tâmna, investiție cu o valoare de 281 000 lei, finanțată prin PNDL. Pe de altă parte, domnul Constantin Gîrleanu a semnat un contract în valoare de 9,5 milioane lei pentru modernizarea drumurilor locale din comuna Oprișor”, a anunțat Aladin Georgescu.

Mare ”sărbătoare” a fost duminică și la Orșova, unde oficialii PSD ai județului au tăiat panglica la Parcul General “Ion Dragalina”, care a a fost complet refăcut.

Am participat la inaugurarea Complexului sportiv modern care cuprinde un teren de fotbal, un altul de tenis, dar și pistă pentru role și alte mijloace de agrement, atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Este o investiție la care am contribuit cu o sumă importantă din bugetul Consiliului Județean”, a mai anunțat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.