Skip to content
Focus Recent

Politica pe stilul nou USR&PLUS! Înainte de moțiune au spus NU asumării guvernării! Acum trimit scrisori pentru pregătirea unui nou Guvern!

Dacă nu ne-am uita atenți în jurul nostru am putea crede că România este un experiment al celor mai ”ridicole” soluții politice. Nu suntem naivi să credem că politica nu ar necesită o doză sănătoasă de cinism, dar ni se ridică tensiunea puțin când unii politicieni, care se dau ”virgini”, pare că ne iau la mișto. Ce e drept cu limbaj elegant, dar tot mișto se cheamă.

Perioada de vară poate părea ”moartă” când e vorba de acțiunile politice. Și totuși cei de la USR & PLUS care acum se cred pe ”cai mari” s-au trezit, ca să ia ochii publicului larg, să trimită o scrisoare prin care invită la ”dialog politic responsabil pentru a găsi soluții corecte în urma actului de guvernare eșuat al actualei majorități parlamentare și pentru pregătirea unei alternative viabile de guvernare în 2020”.

Invitație trimisă cu o mică întârziere, dacă luăm în considerare faptul că cei de la USR înainte de moțiunea de cenzură anunțau că nu au de gând să intre la guvernare.

Datorită acestui ”entuziasm” declarat moțiunea de cenzură a căzut și între timp avem la conducere același Guvern, care a adoptat unul dintre cele mai importante acte legislative – CODUL ADMINISTRATIV – prin Ordonanță de Urgență. Plus multe alte Ordonanțe de Urgență, ca în țara asta totul pare urgent, numai lucrul în interesul românilor nu e URGENT.

Și cu toate acestea, cei de la USR& PLUS trimit o scrisoare deschisă să invite la dialog. Cred că au avut timp să tot vorbească, poate se prind și ei că e timpul să acționeze. Sau poate în continuare sunt prea ”NOI”!

Nu avem parti-pris-uri DAR TOTUȘI ne cam supără când suntem luați la mișto! Nu contează ce culoare politică au cei care fac asta sau din ce partid fac parte, dar tot ne enervează MIȘTO-ul la adresa noastră.

Nu suntem cobaii voștri sau un grup țintă într-un studiu de marketing politic, ci suntem cetățeni, unii dintre noi cetățeni care v-am acordat votul să ne reprezentați, nu să ne folosiți voturile în calcule politice ”meschine”.

Scrisoare deschisă o puteți citi aici: România Unită – acord de colaborare pentru pregătirea unei guvernări responsabile pentru România în 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.