Skip to content
Ediția de astăzi

Populația civilă se poate vaccina anti-Covid în centrele MAI începând de miercuri

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că începând de miercuri, în centrele de vaccinare deschise în unitățile medicale ale MAI va putea fi vaccinată anti-COvid și populația generală.

Cei care doresc să se vaccineze se pot prezenta în aceste centre fără o programare prealabilă, doar cu buletinul, potrivit PSNews.ro

Începând de miercuri, 26 mai a.c., în centrele de vaccinare anti-COVID deschise în unitățile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne, pe lângă angajații MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate”, se arată într-un comunicat de presă al MAI.

În cele 11 centre de vaccinare ale Ministerului Afacerilor Interne, vaccinarea anti-COVID-19 se face cu serul Pfizer, fiecare centru având alocale 60 de doze. Dacă după vaccinarea personalului MAI care este programat într-o zi, numărul civililor care vor să  se imunizeze este mai mare decât dozele disponibile, aceștia vor putea reveni la centru în ziua următoare.

Patru dintre cele 11 centre de vaccinare funcționează în București și jud. Bihor (Spitalul de Urgență ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, Centrul Medical de Diagnostic și Tratamentu Ambulatoriu ”Dr Nicolae Kretuzlescu”, Spitalul Clinic „Avram Iancu” din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat în Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești, iar celelalte în Centrele Medicale Județene ale MAI din Hunedoara, Timiș, Constanța, Tulcea, Galați, Neamț”, se mai menționează în comunicatul MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.