Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Prefectul Drăghiea se ”spală” pe mâini de acțiunea Alinei Teiș

Prefectul județului Nicolae Drăghiea le transmite un mesaj mehedințenilor prin care încearcă să se delimiteze de acțiunea organizată de Alina Teiș și OFSD Mehedinți, în sediul instituției.

Având în vedere că în ultima perioadă au apărut, în spaţiul public al diferitelor reţele de socializare, informaţii denigratoare la adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mehedinţi, suntem obligaţi să precizăm următoarele: – clădirea aflată în str. Traian, nr. 89, mun. Drobeta Turnu Severin, nu este Instituţia Prefectului – Judeţul Mehedinţi ci este Palatul Administrativ al judeţului Mehedinţi în care îşi are sediul şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mehedinţi, alături de Consiliul Judeţean Mehedinţi, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinti, Biroul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, Centrul Judeţean Antidrog, Autoritatea Electorală Permanentă, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Mehedinţi, Rompres, Birou Parlamentar, Birou inspector guvernamental etc., care au contracte încheiate în conformitate ce H.G. nr. 706/2004. În interiorul Palatului Administrativ se află şi trei săli de şedinţe, ale palatului, nu ale instituţiei prefectului. La solicitarea celor care sunt locatori, în condiţiile legii se pot folosi spaţiile sălilor de şedinţe, instituţia prefectului încercând doar să nu fie suprapuse activităţile. Responsabilitatea activităţilor revine organizatorilor. Sala de la etajul I este în întregime mobilată tehnic şi arhitectural de către Consiliul Judeţean Mehedinţi. Mai precizăm că atâta timp cât aici se desfăşoară şedinţe ale Consiliului Judeţean Mehedinţi şi Consiliului Local al Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin, constituite din reprezentanţi politici aleşi, este normal să existe activităţi cu iz politic pe care instituţia prefectului nu le girează şi nu le poate controla. Asigurăm încă o dată cetăţenii judeţului Mehedinţi de echidistanţa noastră politică şi de respectarea jurământului depus în slujba acestora”, este mesajul prefectului.

Și totuși rămâne o întrebare la care prefectul nu a răspuns….Cum se face că au fost acoperite semnele naționale ale Prefecturii Mehedinți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.