Skip to content
Focus Recent

Premierul a precizat că nu este de acord cu închiderea mall-urilor în zilele de weekend

Prim – ministrul Florin Cîțu a anunțat restricționarea circulației pe timp de noapte începând cu ora 22.00, în loc de ora 23.00, dar a precizat că nu este de acord cu închiderea mall-urilor în zilele de weekend.

Nu. Este cea mai importantă măsură. Magazinele rămân deschise până la ora 21:00. Au fost propuneri cu mai multe restricţii, nu le-am acceptat, de închidere a mall-urilor în weekend şi aşa mai departe. Nu mergem în direcţia asta, eu ştiu că există mai multe persoane care încearcă să restricţioneze, eu cred că în momentul ăsta România se descurcă foarte bine. O să avem o lună cu mai multe doze de vaccin, cu 2,6 milioane în această lună, 3,1, cel puţin în luna aprilie, deci campania merge foarte bine. (…) Eu nu sunt de acord cu închiderea mall-urilor. Propunerea a venit de la specialişti în epidemiologie, dar nu suntem de acord în acest moment”, a declarat miercuri premierul.

Totodată, Florin Cîțu a menționat că este în discuţie o propunere privind reducerea capacităţii de cazare în câteva pensiuni din staţiunile montane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.