Skip to content
Administrație locală Recent

Premierul Florin Cîțu, la Mehedinți: Îi asigur pe români că guvernarea nu va fi afectată de competiția internă din PNL

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, 10 iulie, prezent în județul Mehedinți pentru a-l susține pe Virgil Popescu la președinția PNL Mehedinți, că îi asigură pe români că guvernarea nu va fi afectată de competiția internă din Partidul Național Liberal. Totodată, premierul a mărturisit că în adolescență își cumpăra blugi de la Severin.

Sunt emoționat, nu am mai fost aici de foarte mult mult timp. De aici îmi cumpăram blugi când eram mic. Sunt astăzi aici pentru a-l susține pe prietenul și colegul meu Virgil Popescu. Astăzi este rândul meu să îl susțin și vă spun că ați făcut o alegere foarte bună să îl susțineți. Alegerile interne au un scop simplu: să ne pregătească pe noi, ca partid, să guvernăm România pentru următorii 8 ani de zile, să pregătim echipele, oamenii. Competiția scoate ce este mai bun și să câștige cel mai bun. (…) Vreau să îi asigurăm pe români că nu va afectată în niciun fel guvernarea, rolul nostru nu este acela de a promova doar partidul, intrăm în politică pentru români, pentru România. (…) Să îi asigurăm că această competiție nu va afecta în niciun fel guvernarea României. Vreau să fim cel mai mare partid politic din România, cel mai mare și respectat, pentru că noi îi respectăm pe români”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a mai spus despre investițiile care vor fi făcute în județul Mehedinți și în zona Olteniei.

În ultimii ani Oltenia a suferit, iar asta a fost o politică premeditată a celor de la PSD, iar asta nu a fost întâmplător, ci au vrut să depindă de pixul unui funcționar public de la PSD,. Asta s-a terminat, vom face investiții. Oltenia are în PNRR bani – 400 milioane de euro pentru gaze, a negociat foarte bine domnul ministru Popescu. (…) Acești bani vor intra în economie…ca să dea rezultate trebuie să avem cei mai buni oameni la conducerea filialelor. Este primul guvern care a alocat resurse pentru drumul expres care începe la Calafat – Severin – Lugoj, eu am alocat aceste resurse, la începutul anului, pentru că știu cât de important este asta pentru dvs. Am anunțat că voi începe din august un nou plan de investiții pentru primari – care se vor axa pe drumuri, apă canalizare și gaze. De ce vă spun acest lucru? Au fost la guvernare anul trecut, dar nu au făcut. Este foarte ușor să promiți, dar mai greu să faci. Eu ca ministru și acum, ce am spus am făcut, și o să vedeți că și acum o să mă țin de cuvânt. Vă asigur că anul viitor fabrica de pistoale de la Șimian va fi. Am schimbat paradigma anul trecut, pe primul loc sunt investițiile, iar rezultatele s-au văzut. Noi trebuie să le spunem acest mesaj oamenilor. Pentru prima oară în acest an creșterea economică s-a bazat pe investiții, nu pe consum. (…) Votăm bine astăzi…votăm bine pe 25 septembrie și vă garantez că PNL va fi cel mai mare partid din România și o să fim la guvernare cel puțin 8 ani de zile”, a mai transmis premierul Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.