Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Virgil Popescu – Președintele PNL Mehedinți: Îmi doresc ca în 2024 să câștigăm toate alegerile

Virgil Popescu candidează pentru un nou mandat la șefia organizației județene PNL Mehedinți, iar la prezentarea programului, în prezența prim – ministrului Florin Cîțu, a declarat că își dorește ca alături de echipă să câștige toate alegerile în 2024.

Fără o echipă nu pot să fac. Îmi doresc în 2024 să câștigăm toate rândurile de alegeri ( locale, președinția CJ). Acum avem 21 de primari, dar îmi doresc să avem mai mulți. Îmi aduc aminte de unde am plecat 2 consilieri județeni și 2 – 3 primari. În 2016 aveam 11 consilieri județeni, 29,5% scorul politic, la milimetru pierdut primaria Severin, un singur parlamentar. 2020 – anul nostru cel mai bun, avem 11 consilieri județeni, 35% scorul politic, la mustață am pierdut președinția CJ și primăria Severin, iar la parlamentare am obținut jumătate din numărul de parlamentari: 1 senator și 2 deputați. De asemenea, pentru prima dată organizația PNL Mehedinți se află pe locul 5 în topul filialelor, la nivel național, și prima filială din Oltenia. Nu este suficient, îmi doresc mai mult pentru noi, pentru locuitorii din Mehedinți, din Oltenia”, a declarat liderul liberal.

Virgil Popescu a transmis că este încrezător că liberalii pot să ridice Oltenia.

Putem aduce mai multe investiții și o vom face. Am promis investiții în județul Mehedinți și îi mulțumesc premierului pentru susținere, vom scoate județul din guvernarea roșie și vom face o guvernare liberală din 2024”, a mai spus Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.