Skip to content
Administrație locală

Președintele CJ Mehedinți: Eu mă vaccinez și vă îndemn pe toți să vă imunizați împotriva COVID-19!

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că se vaccinează și i-a îndemnat pe mehedințeni să facă la fel.

EU MĂ VACCINEZ! VACCINEAZĂ-TE ȘI TU! Suntem între județele cu o rată scăzută de vaccinare și în acest sens, fac un apel la responsabilitate! Ne dăm seama cât de importantă este sănătatea abia atunci când suntem bolnavi! Este o realitate pe care am simțit-o pe pielea noastră în ultimul an și jumătate, când am asistat neputincioși la efectele virusul SARS – CoV – 2, care ne-au schimbat viața! Depășirea acestei situații depinde de noi și cel mai sigur mod de a reveni la normalitate este #VACCINAREA! EU MĂ VACCINEZ și vă îndemn pe toți să vă imunizați împotriva COVID-19”, a transmis președintele CJ Mehedinți.

Totodată, Aladin Georgescu a făcut apel la colegii social democrați să se implice în campania de vaccinare.

”Fac apel la colegii din cadrul Organizației PSD Mehedinți, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, să se vaccineze și să-i încurajeze pe cetățenii județului să apeleze cât mai curând la lupta împotriva pandemiei. Este important să ne vaccinăm cât mai mulți într-un timp scurt pentru a limita răspândirea virusului!
Direcția de Sănătate Publică Mehedinți are activate șapte centre pentru vaccinare în județ: 2 în Drobeta Turnu Severin și câte unul în Orșova, Vânju Mare, Strehaia, Baia de Aramă și Șimian, dar și o echipă mobilă destinată imunizării persoanelor din mediul rural care nu se pot deplasa la centre. Trebuie să avem încredere că vaccinul ajută organismul să producă anticorpii proprii împotriva virusului și totodată, ne protejează de forme grave ale bolii care ne pot afecta, pe termen lung”, a mai explicat președintele CJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.