Skip to content
Administrație locală Recent

Campania de vaccinare în județul Mehedinți: De ce nu suștin aleșii PSD campania de vaccinare?!?!

În județul Mehedinți s-a desfășurat în acest weekend primul maraton de vaccinare, unde doritorii s-au putut vaccina cu serul de la Pfizer, fără programare, doar cu buletinul.

La nivel național , peste 330.000 de persoane s-au vaccinat în 3 zile. În județul Mehedinți peste 1.000 de persoane au fost imunizate în acest weekend. Evenimentul a fost susținut public de ministrul Energiei Virgil Popescu, de parlamentarii PNL, senatoarea Stela Firu fiind chiar unul dintre medicii care au vaccinat.

Mare ne este mirarea că liderii social democrați nu susțin campanie de vaccinare la nivelul județului Mehedinți. Nu există mesaje de susținere a campaniei de imunizare din partea primarului Severinului Marius Screciu, a președintelui CJ Mehedinți Aladin Georgescu sau a parlamentarilor social democrați.

Oare de ce? Nu sunt preocupați de sănătatea cetățenilor? Mai mult chiar, eficiența vaccinului se vede în scăderea ratei de infectare. În marile orașe, rata de infectare a scăzut foarte rapid în numai o lună și jumătate (când marile orașe intraseră în zona „roșie” sau chiar în carantină), concomitent cu creșterea accelerată a proporției persoanelor vaccinate.

Ce înseamnă asta? Măsuri de relaxare, revenirea la normalitate și reluarea, la viteză maximă, a activităților economice. Așa că ne întrebăm, din nou: liderii social democrați din Mehedinți nu își doresc asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.