Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele Iohannis: Haideți să ne vaccinăm, ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult!

Președintele României Klaus Iohannis a declarat joi, 6 mai, că în România stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare.

În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce, pur și simplu, la vaccinare. Urmează noi și noi acțiuni, sunt planificate centre cu prezență non-stop, 24 de ore, sunt planificate maratoane de vaccinare. Toate centrele vor fi deschise. Am aflat de la domnul col. dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetățeni români și cei rezidenți aici să poată fi vaccinați. Este, pe de altă parte, evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune. Avem mai puține persoane nou infectate, avem mai puține persoane la Terapie Intensivă, avem mai puține decese – sper să scăpăm cât mai repede de acestea”, a declarat șeful statului.

Pe de altă parte, Klaus Iohannis a atras atenția că pandemia nu a dispărut.

Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. E foarte clar că, până când avem un număr mare de români vaccinați, trebuie să respectăm în continuare restricțiile. Dar reiau apelul meu: haideți să ne vaccinăm, ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult! Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați”, a mai transmit Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.