Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele PNL Florin Cîțu: Nu văd unde a greșit Virgil Popescu

Președintele PNL Florin Cîțu a precizat că el nu vede unde a greșit ministrul Energiei Virgil Popescu în criza facturilor la curent și gaze, după ce fostul premier PSD Mihai Tudose a cerut demiterea demnitarului liberal.

Nu, aici…prefer să discutăm în coaliție. Atributul constituțional de a demite un ministru este al premierului. Nu, din punctul meu de vedere nu a greșit în acest moment, nu văd unde a greșit. Trebuie să vină să le zică românilor, să le explice, să le ofere o viziune, aceștia sunt pașii, acestea sunt măsurile”, a zis Cîțu, întrebat despre opiniile din PSD pentru demiterea ministrului Energiei.

Președintele PNL a arătat că nu a existat încă o discuţie în coaliţie despre această situaţie.

Vom avea o discuţie în coaliţie zilele următoare. (…) Este o măsură care vine în afara programului de guvernare. Este o măsură nouă şi atunci trebuie să venim în coaliţie, pentru că aş vrea să ştiu – şi aici nu este o critică -, dar aş vrea să nu mai aruncăm pe piaţă tot felul de soluţii care au un impact asupra bugetului foarte mare, fără să venim şi cu soluţii de finanţare”, a mai spus liderul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.