Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele PNL Florin Cîțu: Și în această coaliție, PNL va lupta pentru principiile liberale

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat joi, 25 noiembrie, că în actuala coaliție de guvernare, PNL va lupta pentru principiile liberale.

Eu cred că românii ne-au votat pentru o Românie liberală și pentru principiile liberale. Și în această coaliție, PNL va lupta pentru aceste principii. Eu vă aduc aminte că atunci când am preluat guvernarea, în 2019, am eliminat toate taxele introduse între 2017 și 2019, ele au rămas eliminate iar în această perioadă nu am introdus nicio taxă nouă sau nu am crescut taxele. Vă garantez că PNL va lupta în continuare pentru aceleași lucruri și nu va introduce taxe noi, nu va dori să crească taxele. De aceea suntem aici, pentru a le garanta românilor că principiile liberale nu vor fi afectate și nici drepturile cetățenilor”, a declarat președintele liberalilor.

Florin Cîțu a precizat că pe 25 Mai 2023, Nicolae Ciucă va trebui să predea mandatul.

Asta se va întâmpla. Ați spus foarte bine, nu spune asta în acord, nu există o procedură clară dar avem Constituția care spune că se poate schimba un Guvern, doar prin moțiune sau prin demisie”, a mai precizat președintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.