Skip to content
Ediția de astăzi

Florin Cîțu, poziție tranșantă: PNL va face propria propunere de premier!

Președintele PNL Florin Cîțu, a anunțat, luni 8 noiembrie, într-o declarație de presă, că obiectivele partidului nu se schimbă, respectiv de a face o propunere de premier. Totodată, liderul liberalilor a menționat că pentru PNL este crucial să păstreze ministerul Finanțelor.

PNL va face propria propunere de premier și apoi vom vedea. Desemnarea o face președintele României, dar PNL va avea propria propunere de premier. Este crucial ca PNL să păstreze Ministerul Finanțelor. Modul în care am condus ministerul ne-a dus să reușim să convingem agențiile de rating să schimbe poziția României, am crescut încasările și nu am impus majorări de taxe”, a precizat Florin Cîțu.

De asemenea, președintele PNL a precizat că nu va fi acceptată modificarea planului de reforme din PNRR.

Am văzut în aceste zile câteva lucruri pe care le vom discuta, am văzut că se încearcă modificarea PNRR, ceea ce este imposibil. Vor fi negocieri importante. Direcția de guvernare nu are nicio legătură cu partenerul, dacă ne menținem obiectivele noastre. Și avem acolo programul de reforme care nu se va schimba. Avem alte reforme pe care deja le-am început. Asta mă interesează pe mine și pe noi liberalii să impunem aceste reforme care sunt bune pentru România”, a spus Florin Cîțu.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 19,00, la sediul central al partidului, urmând să ia o decizie în privinţa negocierilor cu USR şi PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.